Saturday, May 26, 2007

Καλό Ταξίδι Αμαλία...

Καλο ταξιδι Αμαλια μου Θα μεινεις για παντα στην μνημη και στις καρδιες μας, θα συνεχισουμε τον αγωνα σου που τοσο δυναμικα και αξια ξεκινησες,... Ολοι μαζι θα συνεχισουμε αυτο που εσυ μας διαδαξες..!!! Καλο ταξιδι γλυκεια μου ας ειναι ελαφρυ το χρωμα που θα την σκεπαζει..!!

Labels:

 
posted by zoufitsa at 5/26/2007 08:38:00 AM, |

3 Comments:

  At 5/29/2007 10:45:00 PM Anonymous Anonymous said:
Γειά σου κοπέλα μου…δεν περίμενα ποτέ να χάσει τη μάχη η Αμαλία…τώρα που τα φάρμακα είχαν αρχίσει να φέρνουν αποτελέσματα…αλλά ο Θεός ίσως ήξερε καλύτερα τι έκανε…κρίμα και πάλι κρίμα
Είδα το post αλλά διάβασε αν θέλεις κι αυτά κοριτσάκι:
Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία (www.fakellaki.blogspot.com), σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο “Για την Αμαλία”.
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε!!
@Τρελλοφαντασμενη μου καλως ηρθες.
Η Αμαλια μας θα ειναι για παντα κοντα μας...η μαχη δεν χαθηκε εφυγε με το κεφαλι ψηλα πολεμοντας ως την τελευταια στιγμη για ενα καλυτερο αυριο...

@Ηλιαχτιδα μου μολις καταφερα να ανοιξω το πισι ολα ετοιμα για το Κοριτσακι μας την Αμαλια μας..


Powered by eSnips.com